Stærk i stormen (Hardcover)

249,00 kr.

“Stærk i stormen” er en længe ventet biografi af Martin Mogensen, kendt fra. bl.a. dokumentarerne ”Smerten bag smilet” med Jason Watt og Søs Egelinds ”Søs og kampen om cannabis”. En personlig fortælling om hvordan man overlever livstruende, svær sygdom når social- og sundhedssystemet opgiver og de sparsomme kræfter er sluppet op. Hvor ingen længere tror på et liv og om hvordan man, mod alle odds, alligevel kan blive et helt og stærkt menneske.

Læs mere længere nede på siden med link til gratis kapitel
– bogen findes også som lydbog hos Nota

Udgivelsesdato: 12-12-2022
Udgave: 1
Sideantal: 213
Vægt: 717g
Bredde: 182 mm
Højde: 258 mm
Dybde: 22 mm
ISBN-13: 9788797408605
Format: Hardcover

Specifikationer

Om "Stærk i stormen"

Martins historie tager skarpsindigt læseren gennem hans tidlige barndom med de første symptomer, gennem teenageårene og voksenlivet, mens han forsøger at finde behandling og lindring, inden han tog et opgør med døden. Og det uventede mirakel, der ændrede hans liv banebrydende.

Læseren får et meget intimt indblik i, hvordan det er at leve med en invaliderende sygdom og de kampe, der følger med, men også hvordan Martins stærke fighterånd og kulsorte humor hjælper ham til at klare disse udfordringer. Bogen er både smertefuld og inspirerende for alle, uanset social status, med sin rørende, ofte humoristiske og ukuelig optimisme i sin fortælling.

Søs Egelind har skrevet forordet, og bogen har fået godkendelse fra Kongehuset og indeholder et citat fra Hendes Majestæt, der kritiserer de myndigheder, der ikke behandler de svageste i samfundet ordentligt. Formentlig den stærkeste kritik af sociallovgivning til dato. Bogen indeholder illustrationer og tillæg der gør op med tabubelagte emner.

Gratis kapitel + indledning

Download gratis indledning samt første kapitel her

4 anmeldelser af Stærk i stormen (Hardcover)

 1. Anne V

  Fantastisk personlig fortælling der, med skarpe vendinger og sort humor, virkelig sætter fokus på, hvordan det kan lykkes at leve et godt og værdigt liv til trods for alle de prøvelser og svigt du bliver udsat for af både systemet og af samfundet.

 2. Annette Skovning Schmidt

  Fantastisk god bog, rigtigt godt skrevet. Meget rammende fortælling , om et liv med et handicap

 3. Tove Toft (verificeret ejer)

  En forrygende god bog om en dreng/mand med en forfærdelig sygdom, en mand der holder ud i mange år før hjælpen endelig kommer, deraf titlen Stærk i stormen. Også en historie om stærke forældre, der hjælper og kæmper for deres søn, og om et sundhedsvæsen der ikke ved hvad de skal gøre, og derfor behandler den syge både nedværdigende og brutalt, Det er en bog, der burde indgå i alle sundhedsuddannelser.

 4. Sofie K

  Bogen indeholder en virkelig dyb og rørende fortælling om hvordan livet pludseligt kan tage uventede drejninger, om hvor vigtig familie er, hvor meget man kan stå igennem og stadig komme stærkt ud på den anden side, og så sætter den stort fokus på mange af de store fejl og mangler samt svigt der er i dagens samfund

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *