Når rådgivning bliver svær

119,00 kr.

‘Når rådgivning bliver svær’ er skrevet af sexolog og sygeplejerske Else Olesen. Bogen sætter fokus på det følsomme emne sygdomsramte og seksualitet og henvender sig til sundheds- og plejepersonalet til rådgivning af disse patienter.

Udgave: 1
Sidetal: 96
Vægt: 160g
Bredde: 127 mm
Højde: 202 mm
Dybde: 8 mm
ISBN: 9788770810449
Format: Hæftet

4 på lager

Specifikationer

Om bogen: Når rådgivning bliver svær

Denne bog er skrevet som en vejledning til sundheds- og plejepersonalet. Den skal hjælpe med at sætte fokus på og italesætte, patienternes seksualitet i afdelingen. Når 'Rådgivning bliver svær' giver redskaberne til at bryde tabuet omkring sygdom og seksualitet og oplyser, hvordan personalet på afdelingerne kan håndtere samtalerne om det svære emne. Bogen forsøger at få sat fokus på seksualiteten hos mennesker, der gennemgår eller har gennemgået et sygdomsforløb. Når kærligheden bliver svær berører patient-/-pårørende forholdet, mens denne bog antager sundheds- og plejepersonalets synsvinkel. Den hjælper dig som personale til at få en bedre forståelse for dine patienters situation. Og hvorfor seksualiteten er så vigtig en del af patientens sygdomsforløb. 

Du kan som sundheds- og plejepersonale bruge begge bøger. Det er vigtigt som sundheds- og plejepersonale at kunne hjælpe og rådgive patienter på dette følsomme emne, som seksualitet ofte er. Det er også en fordel at have et indblik i de problematikker, som en sygdomsramt og dennes familie kan komme ud for. Det vil Når kærligheden bliver svær give dig. 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Når rådgivning bliver svær”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *