Når kærligheden bliver svær

119,00 kr.

Når kærligheden bliver svær

Når kærligheden bliver svær er skrevet af sexolog, parterapeut og sygeplejerske, Else Olesen. Else Olesen: “Jeg har selv arbejdet med sygdomsramte patienter og oplevet, hvor svært det kan være. Derfor har jeg skrevet denne bog, der henvender sig til de sygdomsramte og deres partnere, der ofte finder det svært at bevare kærligheden gennem forløbet med en alvorlig diagnose“.

Udgave: 1
Sidetal: 173
Vægt: 272g
Bredde: 128 mm
Højde: 202 mm
Dybde: 12 mm
ISBN: 139788770810432
Format: Hæftet

4 på lager

Specifikationer

Om bogen Når kærligheden bliver svær

Bogen handler om, hvordan patienter og deres partnere kan tage hul på det ellers tabubelagte område; seksualitet og sygdom. Bogen forsøger at hjælpe sygdomsramte par med at få sat fokus på seksualiteten og intimiteten. Det er nemlig rigtig vigtig ikke mindst under og efter et sygdomsforløb.

Her får du et indblik i, hvad der sker med seksualiteten, når vi rammes af sygdom. Den indeholder forslag til, hvordan man som par kan bryde tabuet. Den handler også om, hvordan par kan tage hul på samtalerne om det svære emne og få sat fokus på seksualiteten. Når den ene, eller begge, i et parforhold rammes af sygdom, oplever de ofte, at parforholdet kommer ind i en ond cirkel. Her bliver intimiteten og seksualiteten udfordret. Når kærligheden bliver svær indeholder øvelser, værktøjer og gode råd til dig som sygdomsramt, til hvordan du kan genfinde intimiteten, seksualiteten og dig selv.

Denne bog er ikke ment som en tjekliste til, hvordan du får mere sex. Den er snarere en guide til, hvordan du kan finde dig selv igen. Sammen med din partner. Den hjælper dig med, hvordan I får en fin balance i hverdagen mellem sygdom, daglige gøremål, intimitet og seksualitet.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Når kærligheden bliver svær”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *