Tilblivelsen af Nordic Book 

Nordic Book blev til under færdiggørelsen af biografien ”Stærk i stormen”, der sideløbende med selve manuskript skrivningen, gav et skarpt, unikt indblik i en hård bogbranche. Og med en turbulens, gav blod på tanden for at andre ikke skulle igennem et lignende forløb. En hjemmeside der i sidste fase skulle sikre omsætningen, fejlede af helt inkompetente designere.

Det måtte kunne gøres bedre og det blev starten på noget der har udviklet sig gradvist.

Bogen i sig selv er en biografi der trækker tråde gennem en barndom med store drengedrømme og livsmål, der bristede af en neurologisk sygdom der med et ændrede livet markant. Bogen trækker blandt mange referencer, forholdet til musikken, kærligheden, fotografiet og et dysfunktionelt social- og sundhedssystem.

  Et hårdt opgør mellem livet og døden, og det helt uventede mirakel der gav mange nye muligheder i et meget sent flow. Tog det modet fra ham? Ser han sig som et offer? Bogen og hvad den har bragt med sig, taler sit eget tydelige sprog.

  Søs Egelind var så begejstret for manuskriptet at hun skrev forordet. Hendes Majestæt dronning Margrethe den 2. af Danmark gav overraskende sin godkendelse af hendes egne ord, til en diplomatisk bredside mod myndighederne der ikke behandler de svageste i samfundet anstændigt og ordentligt.

  Vores kunder skal derfor også behandles med samme omhu og respekt for deres værker, når der handles med Nordic Book! 

   

   

  I princippet kunne man stoppe der, men hvorfor ikke videreudvikle og have noget meningsfyldt at stå op til hver morgen?